Aanmelden Akoestival 2024

De inschrijving voor het Akoestival 2024 is geopend!

Vul het formulier hieronder in.

Het Akoestival vindt plaats op zondag 1 september in het Westdampark in Woerden. Tijd: van 13:00 tot 19:00 uur.

 

Voor wie?

Je kunt je inschrijven voor twee podia:
1. Het Akoestivalpodium
2. De bootjes.

Het Akoestivalpodium biedt ruimte voor muzikale acts. Het podium is groot genoeg voor meerhoofdige bands of andere muzikale samenstellingen. Op dit podium is deze dag ruimte voor 11 of 12 acts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We streven hierbij naar een zo gevarieerd mogelijk programma!

Voor de bootjes zijn we op zoek naar kleinere acts. Er is ruimte voor singer-songwriters en voor kleine samenstellingen. Je speelt dus in een bootje voor een selecte groep mensen. Dit zorgt voor een hele leuke intieme setting! Voor de bootjes zijn we wel afhankelijk van droog weer.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen om op het Akoestival te spelen. Lees deze, voordat je inschrijft, goed door:

  1. Het Akoestival is een akoestisch versterkt festival. Er wordt gespeeld met akoestische gitaren en bij voorkeur akoestische bassen. Elektrische bassen zijn toegestaan, elektrische gitaren niet. Op de twee podia staan al drumstellen opgesteld. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om op je eigen cajon te spelen. Overige instrumenten neem je zelf mee. Het geluid wordt volledig professioneel verzorgd.
  2. Voor het Akoestivalpodium geldt dat de artiesten/bands bij voorkeur uit Woerden en omgeving (gemeente Woerden) afkomstig moeten zijn of Woerden om een andere reden een warm hart toe dragen.
  3. We willen jou of je band (voorafgaand aan het Akoestival) minimaal één keer (liefst vaker!) horen en zien op één van de open podiumavonden. Deze vinden elke eerste en derde donderdag van de maand vanaf 21.00 uur plaats in Drinkerij ‘t Bierhuys. Geef je op voor een open podiumavond via: contact@bierhuys.nl. De ervaring leert dat er de maanden voorafgaand aan het Akoestival nog veel bands moeten komen spelen. Graag zouden we dit meer willen spreiden. Geef daarom bij de inschrijving meteen een datum door om in Drinkerij ’t Bierhuys te komen spelen.
  4. We willen van jou of je band graag wat materiaal zien. Maak je inschrijfformulier compleet met eventuele links naar website, youtube etc. Of stuur wat leuke filmpjes mee!
  5. Tijdens het Akoestival zal er audio (RPL) en video opnamen gemaakt worden. Graag willen wij deze opnames gebruiken voor publicatie op onze website, Facebookpagina of Twitter. RPL zal deze opnamen willen gebruiken voor uitzending. Toestemming om dit materiaal te gebruiken zal in overleg gaan met de contactpersoon van de artiest/band.

Inschrijven


    Op het podiumOp een bootje    Ik geef SOAP toestemming om mijn gegevens te verwerken.