Het festivalterrein

Het festival vindt plaats in het Westdampark. De hoofdpaden van dit park zijn verharde paden. Het terrein bestaat voor de rest voornamelijk uit gras. Midden in het park is een brug met een flauwe hellingshoek. Het park heeft twee ingangen.

Bereikbaarheid

Het Westdampark is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Het park ligt op 8 minuten lopen vanaf het treinstation Woerden. Met de auto kunt u via de A2 of de A12 aanrijden. Volgt u de bordjes Centrum Woerden en u rijdt automatisch langs het park. Er is een parkeergarage op 3 minuten loopafstand genaamd Castellum.

Toegankelijkheid invaliden

Zoals aangegeven is het pas vernieuwde Westdampark voorzien van verharde paden.

Tijdens het festival hebben we een aantal verkeersregelaars die het verkeer in goede banen zullen leiden. Zij kunnen u, indien nodig, een invalidenparkeerplaats aanwijzen.

Op het festivalterrein kunt u gebruik maken van een invalidentoilet. Dit toilet zal ook ingezet worden voor de valide medemens. Personen die alleen gebruik kunnen maken van het invalidentoilet hebben echter altijd voorrang!

Vrijwilligers

Het festival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Deze zijn te herkennen aan een zwart T-shirt met het Akoestivallogo. Onze vrijwilligers zijn altijd bereid een helpende hand te bieden. Laat het weten wanneer u ergens hulp bij nodig heeft!

Heeft u zelf interesse om vrijwilliger te worden bij het Akoestival? Meld u zich aan!

Kinderen

Op het Akoestival zijn er voor de kinderen weer de Aquaballen op het water! Maar er is meer! Een springkussen, het Kindercircus en ze kunnen professioneel geschminkt worden.

Eten & drinken

Ook dit jaar zijn er weer kraampjes met verschillende warme of koude lekkernijen. U vindt over het gehele festivalterrein diverse barretjes waar bier, wijn en frisdrank te koop is. Hiervoor zijn muntjes verkrijgbaar bij 3 verschillende muntverkoopkramen. Bij twee verkooppunten kunt u pinnen.

Toiletten

Aan de kant van het Akoestival staan toiletten.
Om deze toiletten voor iedereen netjes en fris te houden hebben we een toiletdame bereid gevonden deze schone taak op zich te nemen. Voor deze service vragen we daarom een bijdrage van 50 cent bij het toiletbezoek.