AKOESTIVAL Podium

12:00 Samba Vivaz

12:20 Minkema College

12:40 Kalsbeek College

13:00 Emily & The Young Ones

13:30 Raising Hats

14:00 Profound

14:30 Sharp 11

15:00 Skylake Unplugged

15:30 Get Back with JoJo

16:00 BruusQ

16:30 Vintage Connection

17:00 Boys r’ Back

17:30 Spatzs!

18:00 The Radiance

18:30 Funk This

AKOESTIVAL Bootjes

13:30 Jentl

13:45 Henk Berkheij

14:00 Geertjan Aleven

14:15 TeeBeeBrown & Friends

14:30 Elusive  

14:45 Shacoustic

15:00 Dicky Rosewater Trio

15:15 Len & Mar

15:30 Andrew & Leontine

15:45 Higgins Akoestisch

16:00 Yellow Caravan

16:15 De Reikhals

16:30 Pretty Small

16:45 Shacoustic

Solo of met je eigen band spelen op Akoestival 2020? Hou deze website in de gaten, de inschrijvingen worden binnenkort geopend! 

De artiesten over Akoestival:

“We hebben meerdere argumenten om te willen spelen op het Akoestival. De voornaamste is toch wel dat we helaas door privéomstandigheden editie 2017 verstek hebben moeten laten gaan, dus we zouden graag een herkansing krijgen. Tevens spelen we altijd graag in Drinkerij ’t Bierhuys. En we willen heel graag een keer een goed feestje bouwen in de open lucht in Woerden!”

Emily & The Young Ones

“Het Akoestival is het leukste muziekfestival van Midden Nederland, altijd feest om te spelen. Prima georganiseerd door een leuke club mensen.
Altijd gezellig, altijd druk en uiteraard dank aan Wijnand Brak voor de mooie opnames om na te genieten op YouTube.”

Raising Hats

“Ik Ghislaine ben een Woerdenaar van origine. Vroeger veel meegedaan met de Woerdense vakantieweek en veel prijzen in de wacht gesleept. Ik heb al verschillende keren meegedaan met het Akoestival, in verschillende formaties. Altijd leuk om te spelen voor mijn home Town!!! Veel publiek gegarandeerd!!”

Profound

“Allereerst is het een mooi eerste doel om naar toe te werken. Dit geeft veel motivatie om minimaal een half uur gave covers in te studeren. Verder willen we graag onze aparte jazzy stijl delen met
geïnteresseerden.”

Sharp 11

Bart & Suzan hebben vorig jaar op het Akoestival mogen spelen in de bootjes. De drummer was toen op reis en daarom hadden ze besloten om in een kleinere bezetting te spelen. Dat is zo goed bevallen dat ze er heel erg graag dit jaar weer bij willen zijn, maar dit keer met de hele band! “We vinden het heel erg leuk om onze nummers akoestisch te spelen. Het is een heel andere beleving. We vinden het Akoestival (en natuurlijke een optreden in Drinkerij ’t Bierhuys) hier heel erg passend voor.”

Skylake Unplugged

Joan Molenaar: “Na diverse optredens op het Akoestival in verschillende samenstellingen, is het weer tijd voor iets nieuws!
Ik heb altijd met veel plezier op het Akoestival gespeeld. De laatste keer samen met zoon Joris.
Wij spelen echt akoestisch, dus misstaan we niet op dit podium.
We zijn na een succes van Struinen in de tuinen zeer gemotiveerd om weer een keer te knallen.”

Get Back with JoJo

“Is al weer een aantal jaartjes gelden dat we hebben ingeschreven, wordt weer eens tijd!”

BruusQ

“Gewoon gaaf!”

Vintage Connection

“Wij hebben 2 jaar geleden ook op het Akoestival gespeeld en onlangs nog in Drinkerij ‘t Bierhuys op een vrijwilligersborrel.
Dit is voor ons HET podium, met veel muziekliefhebbers van semi akoestische muziek en dat in een heerlijke ambiance!”

Boys r’ Back

“We spelen op dit moment voornamelijk in Haarlem en omgeving en het lijkt ons leuk om onze horizon in die zin te verbreden. Daarnaast is het erg leuk om een keer buiten op een festival te spelen.”

Spatzs!

“Mooi podium, veel publiek, mooie plek, goed geluid. We speelden in 2016 op het Akoestival en het is ons erg goed bevallen.”

The Radiance

“Het Akoestival is een uniek festival in de leukste stad van midden Nederland op een gezellige en rustieke locatie! Een plaats waar wij onszelf en het publiek graag uitdagen om herkenbare dansmuziek met een twist te laten horen. Daar zullen wij onverwacht opvallen……”

Funk This

“Het Akoestival is het belangrijkste muziek event van omgeving Woerden en het Groene Hart en het is een eer om hier te mogen spelen.”

Henk Berkheij

“Het Akoestival is Woerdens finest, gewoon een superleuk festival, met een heel relaxed sfeertje. Heel leuk om daar als muzikant deel van uit te maken.”

Geertjan Aleven

“Vorig jaar ook meegedaan in de bootjes en dat is ontzettend goed bevallen. Reuze naar ons zin gehad!!”

TeeBeeBrown & Friends

‘We vonden het enorm leuk vorig jaar, dus willen we dit jaar nog eens! Mocht er mogelijkheid zijn op het grote podium dan zouden we dit ook wel eens willen proberen.”

Elusive

“We hebben aan Akoestival 2017 mee gedaan en vinden het een fantastisch festival. We dragen de organisatie een warm hart toe en zetten ons er graag voor in.”

Shacoustic

“Veel enthousiaste verhalen over het festival gehoord en sowieso zijn er weinig festivals waar je akoestisch kunt spelen.”

Dicky Rosewater Trio

“Wij zijn op ons best in een intieme setting, dicht bij de mensen. Daarom zouden wij heel graag op een bootje willen spelen!”

Len & Mar

“We vinden het te gek om een breder publiek te laten horen wat we in huis hebben.”

Andrew & Leontine

“Akoestival is een leuk en gezellig festival in Woerden. Bandleden hebben al meerder keren met veel plezier meegedaan. En ook deze keer doen we graag weer mee met dit Woerdens feestje.”

Higgins Akoestisch

Wij houden van akoestische muziek met de ongedwongen sfeer die daaromheen hangt. Wij geven ons op voor de bootjes. De intieme sfeer spreek ons aan. Maar, wij laten ons absoluut niet afschrikken voor een groot podium!”

Yellow Caravan

“Woerden ligt mooi halverwege Utrecht en Nieuwkoop. Het is bijna de thuisstad.”

De Reikhals

“We willen dit jaar meer gaan optreden en gaan geen uitdaging uit de weg. Jaarlijks bezoeken we het Akoestival en het lijkt ons geweldig om zelf op het podium te staan of in een bootje te spelen!”

Pretty Small