Vrijwilligers

Het Akoestival wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Inmiddels zijn we al met ongeveer 60 mensen! Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om het Akoestival te organiseren. Vrijwilliger voor het Akoestival ben je één dag in het jaar: op de dag van het Akoestival! Een hele mooie en gezellige setting dus!

Wat ga je doen?

Op de dag van het Akoestival moet er van alles geregeld worden. Er moet worden opgebouwd, afgebouwd, elektra geregeld, tappunten worden bemand en bevoorraad, munten worden verkocht etc… te veel om op te noemen! Er is eigenlijk voor een ieder die mee wil helpen wel een leuke klus. Naast dat het erg dankbaar werk is ben je ook verzekerd van een hele leuke gezellige dag met heel veel leuke mensen en muziek.

Vrijwilligerswerk loont!

Niet in geldelijke zin…. maar wel op ander gebied. Zo ben je nauw betrokken bij de organisatie van het prachtige Akoestival. Een festival dat niet meer weg te denken is in Woerden en omgeving. Je maakt deel uit van een  enthousiast team dat er ieder jaar weer een feestje van maakt. Veel van onze vrijwilligers zijn al jaren van de partij. Dat zegt genoeg!
Op de vrijwilligersavond word je bij gepraat over alle ins en outs, ontvang je de indeling van jouw werkzaamheden en een T-shirt.
Na afloop van het Akoestival borrelen we gezamenlijk na in Drinkerij ‘t Bierhuys.
Ook is er nog een gezellige vrijwilligersborrel een aantal maanden na het Akoestival, vergezeld met een hapje, drankje en muziekje.

“Je maakt deel uit van een heel enthousiast team dat er ieder jaar weer een feestje van maakt. “

Enthousiast geworden? Meld je dan hier aan!

Privacybeleid

7 + 12 =