Aanmelden

Dit jaar doen we het even anders, aangezien we geen voorspeelrondes kunnen hebben organiseren. 

Voor de editie van 2021 zal het bestuur van Stichting Open Akoestisch Podium zelf de line-up bepalen. We halen onze inspiratie hiervoor uit alle talloze bandjes en acts die al hebben voorgespeeld in de eerdere edities. Binnenkort zullen we de line – up voor zowel de bootjes als de podia bekend maken

Zou je graag, alleen of met je band, op willen treden voor een groot en enthousiast publiek? Schrijf je dan binnenkort in voor de editie van 2022!

Het Akoestival vindt plaats op zondag 5 september 2021 in het Westdampark in Woerden. Tijd: van 12:00 tot 19:00 uur. 

Voor wie?

Je kunt je inschrijven voor twee podia:

(1) Line up podium
(2) Line up bootjes

Het Akoestivalpodium biedt ruimte voor muzikale acts. Het podium is groot genoeg voor meerhoofdige bands of andere muzikale samenstellingen. Op dit podium is deze dag ruimte voor 11 of 12 acts. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zijn dat we een selectie moeten maken. We streven hierbij naar een zo gevarieerd mogelijk programma!

Voor de bootjes zijn we op zoek naar kleinere acts. Er is ruimte voor singer songwriters en voor kleine samenstellingen. Je speelt dus in een bootje voor een selecte groep mensen. Dit zorgt voor een hele leuke intieme setting! Voor de bootjes zijn we wel afhankelijk van droog weer.

Voorwaarden

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden om in aanmerking te komen om op het Akoestival te spelen. Lees deze, voordat je inschrijft, goed door: 

 

1.  Het Akoestival is een akoestisch versterkt festival. Er wordt gespeeld met akoestische gitaren en bij voorkeur akoestische bassen. Elektrische bassen zijn toegestaan. Elektrische gitaren worden gedoogd mits deze akoestisch worden gebruikt. Op de twee podia staan al drumstellen opgesteld. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om op je eigen cajon te spelen. Overige instrumenten neem je zelf mee. Het geluid wordt volledig professioneel verzorgd.

2. Voor het Akoestivalpodium geldt dat de artiesten/bands bij voorkeur uit Woerden en omgeving (gemeente Woerden) afkomstig moeten zijn of Woerden om een andere reden een warm hart toe dragen.

3. Wij willen jou of je band, voorafgaand aan het Akoestival, minimaal één keer (liefst vaker!) horen en zien op één van de open podiumavonden.  Deze vinden iedere eerste en derde donderdag van de maand vanaf 21.00 uur plaats in Drinkerij ‘t Bierhuys in Woerden. Geef je dus ook op voor een open podiumavond via onderstaande button. De ervaring leert dat er de maanden voorafgaand aan het Akoestival nog veel bands moeten komen spelen. Graag zouden we dit meer willen spreiden. Geef daarom bij de inschrijving meteen een datum door om in Drinkerij ’t Bierhuys te komen spelen.

4. Tijdens het Akoestival zullen er audio-, tv- en video opnamen gemaakt worden onder andere door RPL Woerden. Deze opnamen gebruiken wij voor publicatie op onze website en social media. RPL Woerden gebruikt deze opnamen ook voor radio- en tv uitzendingen. Bij inschrijving geven jij en je band toestemming om dit materiaal te gebruiken.

Je kunt je hieronder inschrijven voor het Akoestival. Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in. Gegevens uit het inschrijfformulier kunnen we gebruiken voor promotiemateriaal (bijvoorbeeld om je band te omschrijven of aan te kondigen). 

 

Inschrijven


    Op het podiumOp een bootje    Ik geef SOAP toestemming om mijn gegevens te verwerken.